Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 30 december 2010

En liten önskelista

Vi katter är ju förståndiga nog att bara leva, här och nu, utan några vidare bekymmer för morgondagen. Men nu har matte berättat att det snart är slut på ett år, och då är det visst dags att lova något. Det har jag ingen lust med. Vad skulle det vara, förresten? Min enda last är att trampa och gosa, och det har jag ingen avsikt att upphöra med. Däremot kan jag tänka mig att önska saker.

Här hemma: 
En ständigt fylld matskål + vitfisk åtminstone varje helg.
 
Att Piff och Puff slutar vara så jamrans kittsliga om jag råkar göra en ofrivillig rörelse åt deras håll. 

Utanför mitt hus och långt borta:
Att det införs 0-tolerans mot dumpande av katter, så att alla som gör så blir anmälda och får ett straff. Framför allt ska de fås att förstå hur illa de gör, så att de själva mår dåligt av det de gjort. 

Jag önskar att alla katter ska få snälla, egna människor att ta hand om. Det är konstigt att människorna inte riktigt verkar räcka till idag?


Det är mina största önskningar. Sedan har jag förstås en massa andra saker som vore bra, men det är nog bäst att koncentrera sig på några saker och önska dem jättemycket. Om vi är många som tänker och tänker, vem vet vad som kan hända när det blir ett nytt år?

16 kommentarer:

 1. Klokt jamat broder!
  Vi hjälper till att önska på varje punkt!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi injamar för fullt! Om vi alla önskar samma sak kanske det funkar, för det är klart att vi vill att alla våra kattkompisar både de vi känner och alla andra ska ha det bra.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. MAX och MÅNS: Bra att ni hjälper till! *tacksamtass*

  SvaraRadera
 4. DUI och DECO: Jag tror absolut det hjälper om många tänker på samma sätt. Bra att ni är med!

  SvaraRadera
 5. Vilka jättebra önskningar! Jag ska nog skriva av dem och lägga på min blogg imorgon. Tillsammans ska vi kämpa! *knuten tass*

  SvaraRadera
 6. mycket bra jamat - jag tänker på samma saker jag med och sen ska jag jama till mina hittekompisar här för det är dom faktiskt allihop utom jag...när vi tänkte efter.

  SvaraRadera
 7. SIPPO: Klart vi kämpar tillsammans, kompis! Självklart!

  SvaraRadera
 8. MAYA: Vi kommer bli en hel ARMÉ, fast vi ska inte slåss med vapen, bara med jam. Tillsammans kan vi!

  SvaraRadera
 9. Jag kniper ihop ögonen, håller tassarna, viftar med morrhåren, håller svansen högt och önskar så mycket jag någonsin kan att allt det fina du tassat ner på din lista går i uppfyllelse!
  Tassklappar från Frasse
  http://gunillaofrasse.allas.se/

  SvaraRadera
 10. GUNILLA o FRASSE: Där fick vi ännu mer förstärkning. Det blir bättre och bättre!

  SvaraRadera
 11. Jaha är det det man skall göra till det nya året. Önska sig saker. Det låter bra.

  Jag hjälper gärna till och önskar i hop med er.
  Nosgos och gott nytt på er!

  SvaraRadera
 12. Det var den bästa önskan vi sett! Vi ska slå svanskrok och sitta och önska, koncentrerat, alla tre nu på nyårsafton. Jamvisst, matte också, fast utan svans, då. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Åhh, vilken bra önskelista du skrivit Gustav. Den stämmer nästan helt överens med min (fast vitfisken vet jag inte om jag gillar). Om vi alla önskar som bara den så måste det nästan slå in.

  SvaraRadera
 14. NEA: Det är väl bättre att önska bra saker än att lova saker man ändå inte håller? Bra att du är med!

  SvaraRadera
 15. FINDUS, ISAK och RASMUS: Kan riktigt se önskemolnet som stiger mot himlen. Ska bli spännande att se vad som kommer hända sedan?

  SvaraRadera
 16. KATTSON: Stackars dig som inte fått smaka vitfisk. Men det blir nog när du får egna människor. Och dem ska vi önska fram tillsammans. Nästa år MÅSTE de komma!

  SvaraRadera